Uanset om der er tale om nybyggede ejendomme eller eksisterende ejendomme har EnergiConsult en løsning inden for energimærkning. Klik på nedenstående bokse for at læse mere om netop din opgave:

Nye ejendomme:

Ifølge bygningsreglementet skal alle nyopførte boliger og ejendomme der ikke bruges til produktion energimærkes før færdigmelding. I mange tilfælde kræver kommunen også at den nye bygning trykprøves med en blowerdoor test, for at sikre at bygningen opfylder kravene til tæthed.

EnergiConsult kan klare begge dele.

For at udføre energimærkning skal vi bruge tegningsmateriale med beskrivelse af konstruktioner, liste over vinduer og dør, byggetilladelse og XML-fil med energiberegningen for bygningen.

Kontakt Energiconsult nu

Eksisterende ejendomme:

Overordnet set kan man sige, at alle opvarmede erhvervsejendomme med et areal på mere end 60 m 2 som IKKE er registreret i BBR som produktionsformål, landbrug eller råstofindvinding SKAL energimærkes, såfremt de udlejes. Hvis man selv er ejer og bruger af erhvervsejendommen, er grænsen 1.000 m 2 for hvornår ejendommen skal energimærkes.

Erhvervsejendomme der udlejes skal altid have et gyldigt energimærke, så det er ikke kun ved salg af ejendom energimærkningen bliver aktuel.

Der vurderes fortsat at være mange ejendomme der endnu aldrig har fået udført energimærkning, og andre ejendomme står løbende over for fornyelse af energimærket.

Et energimærke har i dag en gyldighed på 10 år.

EnergiConsult laver energimærker på alle typer ejendomme. Både enkelte bygninger og ejendomsporteføljer.

Kontakt Energiconsult nu

Vi arbejder med energimærkning i bl.a. flg. byer og områder: Thisted, Skive, Nykøbing Mors, Thy og Salling.