EnergiConsult er som et af de første firmaer i Danmark godkendt som BedreBolig-rådgiver.

BedreBolig-konceptet er en del af regeringens vækstplan og har til formål at fremme energibesparelser i danske boliger.

BedreBolig-konceptet er et ”one-stop” koncept, hvor du via BedreBolig-rådgiveren får mulighed for at rådgiveren hjælper dig helt i mål med energirenoveringen – nøjagtigt som det altid har været hos EnergiConsult.

BedreBolig-konceptet lægger sig således meget tæt op ad EnergiConsults Energitjek i ydelse, dog med en standardiseret rapport udviklet af Energistyrelsen.

Det er frivilligt hvor langt du ønsker BedreBolig-rådgiverens assistance. Men du har som boligejer mulighed for at lade BedreBolig-rådgiveren stå for hele processen:
• Energigennemgang med rapport med forslag til energioptimering af boligen.
• Prioritering og valg af løsninger
• Indhentning af tilbud
• Hjælp til valg mellem tilbud
• Byggestyring i processen
• Kontrol ved aflevering
• Etc.

Der er i BedreBolig-konceptet ingen krav til uvildighed, og mange BedreBolig-rådgivere har en anden primær forretning end rådgivningen. EnergiConsult er en uvildig BedreBolig-rådgiver, og vi har ikke andre interesser end at finde de bedste løsningsmuligheder for energioptimering af din bolig.

Idet EnergiConsult både er BedreBolig-rådgiver og certificeret energimærkningsvirksomhed, har vi mulighed for at tilbyde en unik pakke til boligejere. Der indledes med en BedreBolig-plan med oversigt over besparelsesmulighederne i boligen og afsluttes med udfærdigelse af et nyt energimærke på boligen. For at udnytte pakken, skal begge dele bestilles samtidigt, og energimærket skal udfærdiges maksimalt et år efter BedreBolig-planen.

Kontakt EnergiConsult for yderligere information og tilbud.

For yderligere information om BedreBolig-ordningen, kan du læse mere på Energistyrelsens hjemmeside her

Vi arbejder som BedreBolig Rådgiver i b.la. flg. byer og områder: Thisted, Skive, Nykøbing Mors, Thy og Salling.