Energitjek og energirådgivning erhverv

Energitjek og energirådgivning er hos EnergiConsult i princippet to sider af samme sag. Forskellen ligger i grundigheden og tidsforbruget på den enkelte opgave.

Et EnergiTjek er en overordnet gennemgang af virksomhedens energiforbrug, hvor der typisk fokuseres på de væsentligste og mest oplagte muligheder for at nedsætte energiforbruget.

Energirådgivning er ofte en længerevarende og mere tilbundsgående gennemgang af virksomhedens energiforbrug i forhold til et EnergiTjek. Her kan der anvendes målinger af energiforbrug til enkelte processer og dataopsamling af energiforbrug over en periode mv.

Den forkromede løsning inden for energirådgivning, er energisynet som er en formaliseret rapportering, som EU kræver af store virksomheder. Den kan EnergiConsult også tilbyde, og den grundige gennemgang og rapport kan naturligvis også anvendes af virksomheder, der ikke er det pålagt.

Uanset dine ønsker inden for energirådgivning, kan EnergiConsult sammensætte en løsning til netop dit behov.

Kontakt Energiconsult nu

Vi arbejder med energirådgivning og energitjek i bl.a. flg. byer og områder: Thisted, Skive, Nykøbing Mors, Thy og Salling.